jump to navigation

Ny Alliance… 7. maj 2007

Posted by Nikolaj in Ikke kategoriseret.
Tags: , , , ,
trackback

Søde drømme...

Medierne beretter, at Naser Khader sammen med Gitte Seeberg og Anders Samuelsen har dannet et nyt parti, der hedder Ny Alliance.

Reklamer

Kommentarer»

1. Brian - 7. maj 2007

Den skulle vist være godt nok… ifølge News! 😉

2. Maltesen - 7. maj 2007

Og jeg har meldt mig ind…

3. Nikolaj - 7. maj 2007

@Malte: Hvad kan Ny Alliance tilbyde, som de Radikale ikke kunne tilbyde i forvejen? At de klart kalder sig borgerlige?

4. Maltesen - 8. maj 2007

Indflydelse…

5. Christian Maymann - 8. maj 2007

JAmen jeg overvejer da også om det er på tide at sige bye bye til KD og melde sig ind her. Jeg tror det er eneste vej væk fra blokpolitik. Det jeg mangler for at gøre det er et partiprogram, så jeg kan se hvad det er for noget. Det eneste vi ved ind til nu er at det er IKKE-DF – og det er ikke nok at køre et parti på.

6. Nikolaj Kjærby - 8. maj 2007

Naser Khader sagde i TV-avisen i går at han syntes De Radikale overdrev deres opgør med Dansk Folkeparti, for det er nu engang vigtigt for integrationen at der ikke kommer for mange udlændinge til landet. Er det også din holdning, Malte?

7. Nikolaj - 8. maj 2007

Det er meget sympatisk at NA ønsker at tage det ‘bedste fra social-konservatismen’, men værdikonservative bliver de nok aldrig.

Vil NA være med til at gøre op med den politiske dagsorden, hvor ethvert problem skal løses politisk?

Vil NA sætte fokus på betydningen at menneskelige relationer i velfærdssamfundet, eller vil vi blot se en social-liberal udgave af ‘staten er jo alligevel vores allesammens mor’?

Står NA for grundtvigsk frisind? Naser Khader har jo ikke ligefrem markeret sig som særligt frisindet – snarer tværtimod.

Hvor står NA værdipolitisk? Vil NA være med til at lave en lovgivning, der respekterer ægteskabet og familien som den grundlæggende fællesskabsenhed, eller er de i virkeligheden individualister som de fleste andre partier? Vil NA skille sig ud fra den politiske mainstream ved at påpege, at det ikke er nogen grundlæggende rettighed at krænke menneskelivet?

8. Nikolaj - 8. maj 2007

@Malte: Indflydelse har man hvis mandaterne er til det. Det er det ikke for de Radikale, og hvis det ikke bliver det for NA, vil de heller ikke få indflydelse. Så simpelt er det.

Men ok, vil skal nok se at statsministeren trækker Khader med i nogle forlig – alene for at give vælgerne illusion af, at Khader (i modsætning til de Radikale) har indflydelse.

9. Maltesen - 8. maj 2007

@NikolajKJ: Tillad mig at citere, hvad der står på partiets hjemmeside:
“ntegration/flygtninge og udlændinge: Vi ønsker en realistisk indvandringspolitik og human flygtningepolitik med vægt på demokratisk integration. Ingen lidende asylbørn. Det skal være slut med, at Søren Krarup og Pia Kjærsgaard definerer politikken hen over hovedet på den store del af befolkningen, der ønsker en fair politik.”

@Christian Maymann: Hvis du melder dig ind nu, kunne det være, at du kunne få medindflydelse på indholdet 🙂

10. Maltesen - 8. maj 2007

@Nikolaj: Personligt tror jeg hverken Radikale eller KD (hvis de overhovedet kommer tilbage på Tinge) får nogen indflydelse i den nærmeste fremtid. Radikale har med den nuværende leder, malet sig selv op i hjørnet. KD, hvad vil de?

11. Nikolaj - 9. maj 2007

@Malte: Og hvis NA ikke få de afgørende mandater – får de så mere indflydelse end de Radikale?

Næppe…

12. Mathias Kirkegaard - 9. maj 2007

Den såkaldte “fair” udlændingepolitik er en stram udlændinge politik. Det siger de i hvert fald i TV. Det vil formentlig sige at tilknytningskrav og 24-års regel består i en valgperiode mere, som socialdemokraterne også vil det. Dette er den eneste væsentlige politiske forskel fra Radikale. Ellers er det den samme værdi-ligegyldighed og administrator-politik som det altid har været.
Jeg har skrevet min analyse af det på http://www.mathiask.dk/blog/070508.php

13. Mathias Kirkegaard - 9. maj 2007

At få indflydelse handler ikke altid om at svømme med strømmen. Man får ikke kun indflydelse af at snakke statsministeren efter munden. Man kan også få indflydelse ved at vælte ham af pinden. Efter flere år hvor mine mærkesager i politik er blevet slagtet én efter én er jeg mere stemt på at vælte regeringen.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: