jump to navigation

Asfalt i stedet for brosten 27. februar 2007

Posted by Nikolaj in Ikke kategoriseret.
Tags: ,
trackback

Det kan ikke komme som nogen overraskelse: I Københavns Kommune erstatter man ikke oprevne brosten med nye, man lægger asfalt i stedet. Nogen effekt på volden i de københavnske gader har det nok ikke. Det er nok mest ønsket om at undgå sisyfosarbejde, for som JP tørt konstaterer:

Selv om kommunens vejservice holder på brostenene, tyder intet på, at de unge mangler kasteskyts. Tv-billeder og nylige fotos inde fra Ungdomshuset og fra husets tag viser, at de unge allerede har samlet et anseeligt lager af brosten.

De kan i værste fald være dødelige, hvis de rammer en person fra 17 meters højde – uanset om vedkommende bærer hjelm eller ej.

Dødelig. Det er pointen. Ikke deto mindre er der stadig politikere fra venstrefløjen som forsvarer de kriminelle Ungdomshuset. Enhedslisten og SF bør erkende, at de har et ansvar for at situationen er hvor den er i dag. Hvis de socialistiske politikere vil vise sig som gode demokrater bør de vise mere nidkærhed i at få de kriminelle til at forlade Ungdomshuset fredeligt.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: