jump to navigation

Nej tak, vi vil hellere kaste med brosten 27. januar 2007

Posted by Nikolaj in Ikke kategoriseret.
Tags:
trackback

Tilståelse: Jeg er uhelbredeligt naiv.

Jeg har i min naivitet bildt mig selv ind, at hele sagen om Ungdomshuset handlede om en flok forkælede teenagere fra whiskey-bæltet, der har fået for lidt opdragelse og for meget veneration for en faldefærdig rønne på Jagtvejen.

Men nej! Nu skriver Berlingske at husets (mis)brugere har sagt nej ‘tak’ til at få et nyt hus et stenkast (!) fra det gamle.

»Det er ikke bygningen i sig selv, der er problemet« siger ‘Jan’ fra Ungdomshuset. »… hvis retten til et ungdomshus reduceres til et spørgsmål om købekraft, så har 25 års kamp for ungdomshusbevægelsen været forgæves« fortsætter han.

Det er jo en ærlig sag. Men det viser også, at terroristerne fra Jagtvej 69 forsøger at føre kommunalpolitik med brosten og barrikader. Og sådan fungerer tingene bare ikke i et demokrati.

Reklamer

Kommentarer»

1. Maltesen - 27. januar 2007

Så kan man for alvor undre sig over, hvorfor fonden Jagtvej 69 overhovedet har været med i det her spil. Knud Foldschack og co. må føle sig lidt til grin…

2. Nikolaj - 27. januar 2007

Ja – med mindre han honoreres af fonden…

3. Nikolaj Kjærby - 28. januar 2007

Rune Lunds blog fandt jeg et link til Ungdomshusets brugeres svar til Fonden Jagtvej 69. Rune Lund angav det som dokumentation af brugernes vilje til forhandling. Døm selv, og læg evt. en kommentar hos hr. Lund.

4. Nikolaj - 28. januar 2007

Ungdomshuset svar er meget sigende. De beskylder ‘politikerne’ for ikke at bidrage med noget, men bidrager ikke med noget som helst selv.Ungdomshuset skal være på “multikulturelle Nørrebro, vi kender og elsker”, men det skal åbenbart ikke være så multikulturelt, at der er plads til Faderhuset.

5. Nikolaj Kjærby - 19. februar 2007

Jeg vil også have et hus for en krone! 😦


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: