jump to navigation

Vi vil prioritere selv! 17. januar 2007

Posted by Nikolaj in Uncategorized.
Tags: ,
trackback

Så er det åbenbart blevet tid for Danmarks Radio til at opkræve regeringens nye kopskat kamufleret under det uskyldige navn medielicens. Tusindvis af danskere skal således punge ud med 1075 kr for en vare de ikke vil ha’.

Det er selvfølgelig problematisk i et demokratisk samfund. Vi taler trods alt ikke om spildevand eller renovation (eller er der i virkeligheden tale om en slags omvendt renovationsafgift?). Især studerende og andre lavindkomstgrupper bliver ramt af skatten For en studerende med sommerferiejob svarer internetafgiften således til 2,7% af den årlige skattepligtige indkomst!

Som eneste parti har Enhedslisten påpeget denne urimelighed. Som plaster på såret foreslår partiet at studerende, kontanthjælpsmodtagere, etc. slipper får at betale medielicens. Dvs. en traditionel socialistisk løsning.

Den rimelige løsning er ellers lige for: Sæt en adgangskode på dr.dk tv og lad danskerne prioritere selv uanset om de er kontanthjælpsmodtagere, studerende, eller bankdirektører! Hvis sidstnævnte kan undvære et gammeldags tv kan han i øvrigt slippe for at betale medielicens og i stedet lade virksomheden betale langt mindre i licens for hans arbejdsgiverbetalte internetforbindelse.

Reklamer

Kommentarer»

1. Maltesen - 18. januar 2007

Det opfordrer næsten til civil ulydighed mod DR og Regeringen og Dansk Folkeparti.

Og lige et spørgsmål: Hvorfor går du ikke i krig med at bruge wordpress frem for blogger.com. WordPress.org kan downloades gratis til din egen server og bruges der, som du vil det?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: