jump to navigation

Et hurtigt regnestykke 10. januar 2007

Posted by Nikolaj in Ikke kategoriseret.
Tags: ,
trackback

I den kommende weekend får vi så chancen for at høre inviterer Ungdomshuset til to koncerter:

Entréen er henholdsvis 40 kr og 30 kr. Lad os sige, der kommer 400 mennesker til hver koncert. Lad os samtidig foretage den fuldstændigt utopiske antagelse, at ledelsen (hvis der findes en sådan) i Ungdomshuset beslutter, at det at stille et hus til rådighed for en koncert faktisk er en udgift, som man i større eller mindre omfang selv skal være med til at betale. Altså bliver der lagt fyrstelige 20 kr oveni prisen.

Med 2 koncerter med hver 400 gæster, der hver betaler 20 kr ekstra, bliver det 16.000 kr. Sådan fortsætter det resten af året, og vupti – 800.000 kr står og funkler på opsparingskontoen.

Urealistisk? Lad os sige at de unge i 1995 besluttede at være fremsynede og ikke kun tænke på sig selv. 4 år senere – ved indgangen til det nye årtusinde – havde de haft 3,2 mio. kr på kontoen.

Nu begyndte det nye årtusind tilfældigvis blandt andet med at Borgerrepræsentationen satte Jagtvej 69 til salg. Og de unge kunne have haft rigeligt med penge til at købe huset – kontant. Men desværre var der ingen i Ungdomshuset, der havde været fremsynet, hverken i 1995, 1996 eller 1997. Derfor blev huset solgt til anden side. Og derfor må de unge på gaden nu.

PS: Man kunne også forestille sig at det var så som så med fremsynetheden, men at salget blev et wake-up-call. I så fald kunne de unge nu have haft 4,8 mio. kr til udbetaling til køb af et nyt hus.

Reklamer

Kommentarer»

1. Christian Maymann - 11. januar 2007

Prøv at se her

http://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=847598/

Rs argument for ikke at rive huset ned uden videre er ifølge Manu Sareen at “»Det manglende lederskab er mere påfaldende hos Martin Geertsen, idet han slet ikke har gidet at forholde sig til problematikken og ikke har været interesseret i at være med til at føre København smertefrit gennem en krise, der angår os alle.«”

Det er en demokratisk katastrofe. Det vil givet vist blive læst sådan at hvis man true med vold kan man få sin vilje. Jeg spøger bare: Hvor er demokratiet?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: