jump to navigation

Kunstner med skyklapper på 17. december 2006

Posted by Nikolaj in Ikke kategoriseret.
Tags:
trackback

Musikeren Anne Eltard har tidligere gjort sig bemærket ved at rubricere ejendomsretten som et udtryk for religiøs ekstremisme (se tidligere indlæg på min blog).

Nu afslører fru Eltard så sin naivitet for alverden: »Jeg går ikke ind for vold. Så jeg havde da gerne set, at de unge i stedet var gået fredeligt på gaden med karnevalskostumer« siger hun til Politiken.

Onde tunger vil måske hævde, at gårsdagens voldsepisoder blot var et udtryk for at Ungdomshusets lovløse besættere satte handling bag det de hele tiden har truet med…

Reklamer

Kommentarer»

1. Jakob - 21. december 2006

Dejligt at læse dine underfundige sandheder om tidens mest groteske BZ-telse. Der må da sidde nogle folk, der har leveret frimodige støttetilkendegivelser i forhold til Ungdomshuset, som nu føler sig taget ved næsen. Den skånselsløst afslørede naivitet og erkendelsen af kortsynethed, for ikke at sige dumhed, må rive ganske kraftigt i føromtalte næser, sammen med lugten af brændte juletræer, benzin, tåregas, ulmende dæk og dumhed. Hvis ikke disse nyttige idioter, undskyld, loyale støtter, allerede har erkendt, at de har skudt sig selv grundigt i deres fejltrådte fødder, burde de gå lidt op og ned af Jagtvej og Nørrebrogade, måske endda barfods, og gerne der hvor brostenkasterne har pisset territoriet af med glasskårresterne fra sagesløse butiksejeres vinduer. Måske, måske, måske, vil fejltrinnets smertelige virkelighed gå op for dem. Jeg håber, der generelt breder sig en erkendelse af, at kampen om Ungdomshuset (hvor “brugerne” har haft 7 lange år til at reagere méd de hoveder og de intellekter, som man må formode trods alt befinder sig inden for husets mure, men fravalgt dette til fordel for slet skjulte trusler) mest af alt er en manifesteringsmulighed for anarki og væbnet kamp. Kampen om Huset er ikke nøgleproblemet for “brugerne”. Huset er i og for sig underordnet. Det er muligheden for at lave ballade og autoritetsfornægtelse, der er gevinsten for Ungdosmhusets kernestøtter.For feinschmeckere Jeg er faldet over en morsom satire over Ungdomshusets sympatisører:http://forenedeeder.blogsome.com/

2. Nikolaj - 21. december 2006

Hehe. Selv fik jeg den tanke, at siden disse kunstnere ikke er tilhængere af ejendomsretten, må det være moralsk forsvarligt at opfordre til piratkopiering af deres værker.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: